Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Bruinisse - autoschade
Vanderm3er
Van der meer - autoschade - reclameatelier - schilders. van der meer, autoschade, reclameatelier, schilders, bruinisse, zeeland, zuid-holland
http://www.vanderm3er.nl
Gerelateerd
 • Grote brand treft loods in Bruinisse
  Een loods in Bruinisse (Zeeland) is zaterdagavond laat getroffen door een grote brand. De brandweer kreeg het vuur in de loop van de nacht onder controle, maar het gebouw moet als verloren worden beschouwd.
 • Vier gewonden bij ongeval op N59 tussen Oosterland en Brui..
  Bij een botsing tussen twee personenauto's op de N59 zijn zaterdagavond drie gewonden gevallen.
 • Visserijdagen Bruinisse 2015
  Donderdag 16 tot en met zaterdag 18†juli†beleeft het Zeeuwse†Bruinisse†voor de 55e†keer de†Visserijdagen Bruinisse. Het jaarlijkse Mosselfeest in het visse
 • Vijftigste editie Visserijdagen Bruinisse van start
  BRUINISSE - Met maar een hele kleine aanpassing van het programma vanwege het slechte weer is donderdag de 50-ste editie van de Visserijdagen Bruinisse van start gegaan.
 • Week van het geld: Bank voor de klas
  Van 9 tot en met 13 maart 2015 vindt voor de zesde keer de Week van het geld plaats. Wijzer in geldzaken organiseert de Week van het geld. Het doel van deze week is om basisschoolleerlingen op een leuke manier om te leren gaan met geld. Jong geleerd is immers oud gedaan! De Nederlandse banken sluiten hier graag bij aan en organiseren tijdens de Week van het geld een gastlesprogramma voor het basisonderwijs: Bank voor de klas.
 • Een ommelandse reis van Oosterhout naar Bruinisse
  Op 31 januari 1953 zat ik in het parochiehuis van Stuivezand, gemeente Oosterhout. (NB) Het was een houten gebouwtje en die avond was er een voorstelling. Het zat vol met plaatsgenoten om samen te genieten van een kindermusical. Toch zat niet iedereen rustig op zijn of haar stoel, want er stond een harde wind, waardoor het houten gebouwtje kraakte in al haar voegen. Toen de voorstelling was afgelopen gingen de mensen snel naar huis. Gebogen liepen ze, diep in hun kraag gedoken, tegen de wind in.
 • Politie onderzoekt mogelijke steekpartij Bruinisse
  De politie doet in een woning aan de Hageweg in Dreischor naar aanleiding van de vondst van een gewonde man op de Zuiddijkweg richting Dreischor.
 • Doek valt voor beheerder dorpshuis Bruinisse
  Tonie van der Hulle van De Vanger stopt per 1 december als beheerder bij dorpshuis De Vanger, maar dat ging niet zonder slag of stoot.
 • Brandweer langer onderweg als hulpvoertuig Haamstede verdw..
  BURGH-HAAMSTEDE - De brandweer van Schouwen-Duiveland moet het met ťťn in plaats van twee hulpverleningsvoertuigen doen.