Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Bruinisse - autoschade
Vanderm3er
Van der meer - autoschade - reclameatelier - schilders. van der meer, autoschade, reclameatelier, schilders, bruinisse, zeeland, zuid-holland
http://www.vanderm3er.nl
Gerelateerd
 • Overhandiging pet in Bruinisse is start veiligheidsactie P..
  BRUINISSE - Met de overhandiging van een pet met opdruk aan vrachtwagenchauffeur Peter Dagevos is de veiligheidsactie van Projectbureau Zeeweringen dinsdagmiddag in Bruinisse van start gegaan.
 • Schot in vernieuwing winkelgebied Bruinisse
  Dit jaar zullen de eerste plannen voor vernieuwing in het winkelgebied van Bruinisse uitgevoerd worden of in procedure gaan.
 • Politie onderzoekt mogelijke steekpartij Bruinisse
  De politie doet in een woning aan de Hageweg in Dreischor naar aanleiding van de vondst van een gewonde man op de Zuiddijkweg richting Dreischor.
 • Negen vragen over de Tour de France in Zeeland
  NEELTJE JANS- Over honderd dagen komt het peloton van het grootste wielercircus van de wereld richting Neeltje Jans. Negen vragen en antwoorden over 5 juli 2015, de dag van de Tour de France.
 • Huisarts Bruinisse stopt vanwege bureaucratie zorgverzeker..
  Huisarts Bruinisse stopt vanwege bureaucratie zorgverzekeraars
 • Dimitri Hooftman kiest voor hoofdklasser Kloetinge
  KLOETINGE - Dimitri Hooftman uit Bruinisse speelt komend seizoen voor Kloetinge. Hij speelt nu nog bij zondag eersteklasser GOES. Hooftman is bezig aan zijn eerste seizoen bij GOES, maar wilde graag weer op zaterdag gaan voetballen.
 • Doek valt voor beheerder dorpshuis Bruinisse
  Tonie van der Hulle van De Vanger stopt per 1 december als beheerder bij dorpshuis De Vanger, maar dat ging niet zonder slag of stoot.
 • Trainerscarrousel: Kerkhove nieuwe hoofdtrainer De Noorman..
  OOST-SOUBURG - Lennard Kerkhove is met ingang van het volgende seizoen de trainer van zaterdagderdeklasser De Noormannen uit Westkapelle. Kerkhove is op dit moment nog assistent van Ad Poortvliet, maar neemt dus zijn taken over na de zomer.
 • Teller Bru's Running Team uit Bruinisse is de 10.000 euro ..
  BRUINISSE - Met in mei nog een wijnproeverij te gaan, staat de sponsormeter van Bru's Running Team inmiddels op 10.260 euro De opbrengst van het vrijdagavond in De Pul in Bruinisse gehouden benefietconcert is nog niet bekend.